+45 66 15 25 00

My Spot Sengebord Brass

2.299,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

My Spot – det elegante sidebord, der kombinerer skandinavisk stil med moderne bekvemmelighed. Med et skjult USB-udtag og fire USB-udgange plus en mikro-USB-port, tilbyder det praktisk opladning til hele familien. Ideel som sidebord ved sofaen eller lænestolen, My Spot er det perfekte møbel til et moderne hjem.

My Spot Sengebord

My Spot er et elegant sidebord med klassisk skandinavisk design og moderne teknologi i form af et skjult USB-udtag under en praktisk lille hylde. Med fire USB-udgange og en mikro-USB-port kan hele familien oplade deres enheder samtidigt. Perfekt højde til brug som sidebord ved sofaen eller lænestolen

H: 59 x W: 46 x D: 46 cm

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...