+45 66 15 25 00

Omni Wall Væglampe

2.999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Opdag Omni Wall Væglampe, en belysningsløsning, der kombinerer form og funktion i et slankt og enkelt design. Denne væglampe kaster et blødt og beroligende lys, der oplyser dine hverdagsøjeblikke og skaber en behagelig atmosfære i dit rum.

  • Dimensioner: H: 16, 6 / B: 74 / D: 14,7 cm

Omni Wall Væglampe - MålOpdag Omni Wall Væglampe, en belysningsløsning, der kombinerer form og funktion i et slankt og enkelt design. Denne væglampe kaster et blødt og beroligende lys, der oplyser dine hverdagsøjeblikke og skaber en behagelig atmosfære i dit rum.

Omni Wall Væglampe er designet med fokus på multifunktionalitet og fleksibilitet. Den kan roteres 360 grader, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse lyset til den ønskede atmosfære. Uanset om du foretrækker en vandret eller lodret belysning, eller noget midt imellem, tilpasser Omni Wall sig til dit rum og giver dig fuld kontrol over lysets retning.

For at gøre designet endnu mere fleksibelt, er der på lampens base placeret en lysdæmper. Dette giver dig mulighed for at skræddersy lyset til dit behov, hvilket gør Omni Wall Væglampe til det perfekte valg for dem, der søger en tilpasset belysningsoplevelse.

Udforsk de mange muligheder med Omni Wall Væglampe og oplev forskellen i dit rum i dag.

  • Dimensioner: H: 16, 6 / B: 74 / D: 14,7 cm
  • Materiale: Stål, Aluminium, PP og PMMA
  • Certifikater: CE, UKCA (til indendørs brug) og IP2x
  • Garanti: 10 år
UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.