+45 66 15 25 00

One More Look Dark Oak

4.999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Med One More Look får du ikke blot et spejl, men et multifunktionelt møbel, der opfylder hverdagens behov og tilføjer en æstetisk dimension til dit hjem. Minimalistisk Skandinavisk Design, Pladsbesparende, Fuld Længde Refleksion, Praktisk Opbevaring, Tilpasselig.

One More Look: Det Perfekte Skandinaviske Spejl til Enhver Indretning

One More Look er et let og luftigt spejl med et minimalistisk skandinavisk design. Der kombinerer stil og funktionalitet. Dette spejl er ideelt til gangarealer, soveværelser samt hotel- og kontorgange. Spejlets design giver en refleksion i fuld længde. Så du kan få det perfekte sidste look, inden du forlader hjemmet.

Med en hylde og et lille skab, der inkluderer et håndholdt spejl og en læderbakke. Tilbyder One More Look praktisk opbevaring til nøgler, makeup, solbriller og mønter. Tilføj liv til din gang eller karakter til dit soveværelse ved at vælge blandt ti farver eller en klassisk låge i egetræ eller venetiansk flet. One More Look komplementerer enhver indretning og skaber et rum, hvor elegance, alsidighed og funktionalitet harmonisk går op i en højere enhed.

Fordele ved One More Look Spejlet: Minimalistisk Skandinavisk Design, Pladsbesparende, Fuld Længde Refleksion, Praktisk Opbevaring, Tilpasselig. Med One More Look får du ikke blot et spejl, men et multifunktionelt møbel, der opfylder hverdagens behov og tilføjer en æstetisk dimension til dit hjem.

Dimission: (H × W × D) 118 × 78 × 15 cm

Vægt: 11 kg

Materiale: Massiv eg, MDF, glas, stål (forgyldt messing) og læder (kunstlæder)

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.