+45 66 15 25 00

Paff Sengebord – Høj

2.249,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Paff er et alsidigt bord, der tilpasses ethvert rum i dit hjem fra børneværelset til stuen og køkkenet. Med en solid egetræsbase tilbyder Paff table forskellige toppe, inklusive naturlig egetræsfiner og luksuriøs grøn marmor.

Paff er et alsidigt bord, der tilpasses ethvert rum i dit hjem. Lige fra børneværelset til stuen og køkkenet. Med en solid egetræsbase tilbyder Paff table forskellige toppe. Inklusive naturlig egetræsfiner og luksuriøs grøn marmor samt stilfulde bakker i plated brass, brushed steel, pearl white, anthracite grey eller olive green. Tilgængelig i forskellige højder og med valgmuligheder for benlængde. Paff er ideel som sidebord, tegnebord eller bakkebord til at nyde din morgenkaffe.

Paff low H: 27 cm W: 50 cm D: 35 cm
Paff tall H: 43 cm W: 50 cm D: 35 cm

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...