+45 66 15 25 00

Pearl Dyne – Lun

45%

4.196,00 kr.
2.307,80 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Brinkhaus Pearl Lun Dyne er en del af et fleksibelt dyne-system. Dette luksuriøse dynevalg er fyldt med ungarsk gåsedun.  Den fine kassestikning holder dunene jævnt fordelt og sikrer optimal komfort. Pearl dynen er fyldt med ungarsk gåsedun af højeste kvalitet og har det fineste egyptiske bomuldsvår, som giver en lækker eksklusiv følelse.

Det unikke ved denne kollektion er dens alsidighed. Du kan kombinere de forskellige dyner på op til 10 forskellige måder. Hver dyne har lette trykknapper i rustfrit stål, der gør det muligt at forbinde dem. Køb den dyne, du har brug for nu, og tilføj senere en anden dyne efter behov ved at kombinere to dyner. En komplet løsning, der passer til dine individuelle behov.

Brinkhaus Logo
Brinkhaus startede med fokus på bomuld og specialiserede sig i batiste til dun. Virksomheden udviklede sig siden til en førende specialist inden for høj kvalitet dyner og puder. På et dynamisk marked møder de konstant nye krav og udfordringer, opretholder høj kvalitet og anerkendes i over 40 lande. Deres dun- og fjerdyner tilbyder en særlig afslapningsoplevelse. Naturen leverer alt til en afslappende søvn, fra fineste dun til varmende kashmir. Moderne tekstilfiberdyner kombinerer funktionalitet, pleje og hygiejne og anbefales til husstøvallergikere.