+45 66 15 25 00

Silvia

399,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Silvia lampeskærmen, med sine organiske, trekantede lameller, er en moderne klassiker, der passer til enhver indretningsstil. Tilgængelig i klassisk hvid, moderne kobber og varm børstet messing. I to størrelser, Silvia tilføjer tidløs elegance og stemning til ethvert rum.

Silvia lampeskærmen, med sin karakteristiske design af organiske, trekantede lameller. Udgør en modernistisk klassiker, der harmonerer smukt med enhver indretningsstil. Det ikoniske mønster skaber en blanding af modernitet og elegance. Der giver et tidløst præg til ethvert rum. Med et omhyggeligt udvalg af farver, herunder den klassiske hvide, moderne kobber og varm børstet messing. Silvia tilbyder muligheden for at skræddersy belysningen til dine præferencer og stemning.

Silvia er tilgængelig i to størrelser, hvilket gør den alsidig og passende til både store og små rum. Uanset om det er som et blikfang i stuen, et stemningsskabende element i soveværelset eller som et elegant touch i entréen, vil Silvia altid skabe en imponerende og indbydende atmosfære. Med dens enestående design og varme belysning bliver Silvia ikke kun en lampe, men også en smuk samtalestarter i ethvert hjem.

Vægt: 

  • Mini: 0.29 kg
    Medium: 0.79 kg

Materiale:Polypropylen and Polycarbonat

Mål

  • Mini: Ø: 32 cm x H: 24.5 cm
    Medium: Ø: 50 cm x H: 41 cm
UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...