+45 66 15 25 00

Stories Ekstra Hylde

1.499,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Med Stories-tilbehør kan du øge funktionaliteten af din Stories-reol. Denne hylde, med eller uden hul, giver dig ekstra opbevaringsmuligheder og tilføjer fleksibilitet til din indretning.

Forbedr din Stories Reol med Praktisk Tilbehør

Med Stories-tilbehør kan du tilføje ekstra funktionalitet til din Stories-reol. Tilføj et rundt hjørnebord til siden af reolsystemet for at udstille en plante eller andre ting, der fortjener en fremtrædende plads i dit rum. De tre træbakker med en forside af venetiansk rør gør det nemt at gemme rod væk på en smuk og organiseret måde.

En af hylderne har et hul med en messingbakke til småting og sager. Du kan også bruge hullet til en glasskål, som fås som tilbehør. I glasskålen kan du skabe din egen indendørs terrarieplante eller endda holde en guldfisk.

 

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...