+45 66 15 25 00

Stories Glas Bowle

749,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Udvid fleksibiliteten og tilpas din Stories reol med vores unikke tilbehør. Hullet i hylden, der kommer med en messingbakke til småting, kan også bruges til en glasskål. Denne skål kan anvendes til at skabe et indendørs terrarium til planter, holde en buket blomster, eller endda huse en guldfisk.

Personliggør din Stories Reol

Tilføj et rundt hjørnebord til siden af reolen for at fremhæve planter eller andre dekorative genstande. De tre trækasser med fransk flet er perfekte til at skjule papirer og smårod, og bidrager til et ryddeligt og stilfuldt udseende.

Kun fantasien sætter grænsen for, hvordan du kan bruge Stories tilbehør til at skabe en personlig og funktionel opbevaringsløsning.

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...