+45 66 15 25 00

Tempur Form Sengegavl

5.999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Optimer din Tempur seng med vores eksklusive, minimalistiske sengegavl, designet med bløde kurver for en elegant finish. Vores sengegavl er skræddersyet til at passe perfekt til både Tempur Move og Tempur Stay sengebunde. Med en bredde, der er 3 cm større end sengebunden på hver side

Optimer din Tempur seng med vores eksklusive, minimalistiske sengegavl, designet med bløde kurver for en elegant finish. Vores sengegavl er skræddersyet til at passe perfekt til både Tempur Move og Tempur Stay sengebunde. Med en bredde, der er 3 cm større end sengebunden på hver side, sikrer vores gavl en harmonisk og afbalanceret æstetik.

Giv din soveplads et løft med vores funktionelle og stilfulde sengegavl, der ikke kun tilføjer elegance, men også støtte til din Tempur sengeoplevelse. Udforsk vores udvalg i dag og fuldend din søvnoplevelse med Tempur.

Tempur icon
Tempur-materialet, en eksklusiv form for memory foam. En velbevaret hemmelighed, kendt af færre end 10 personer globalt. Det tilpasser sig kropsvægt, form og temperatur for at reducere tryk og fremme komfort. Det støtter, hvilket hjælper med at falde hurtigere i søvn. Tempur absorberer også bevægelse for at minimere forstyrrelser fra en partner. Virksomheden er dedikeret til uovertruffen kvalitet, fra produktionen på Fyn i Danmark til konstant fokus på kundetilfredshed og den unikke Tempur-følelse.