+45 66 15 25 00

Tempur Spring Box Shape Sengegavl

5.999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Opgrader din Tempur seng med Tempur Spring Box Shape Sengegavl. Med sit flotte og minimalistiske design og en fyldig polstring fungerer denne sengegavl ikke kun som en elegant tilføjelse til din seng, men også som et behageligt ryglæn, der understøtter din komfort under læsning eller afslapning i sengen.

Opgrader din Tempur seng med Tempur Spring Box Shape Sengegavl. Med sit flotte og minimalistiske design og en fyldig polstring fungerer denne sengegavl ikke kun som en elegant tilføjelse til din seng, men også som et behageligt ryglæn, der understøtter din komfort under læsning eller afslapning i sengen. Vores Spring Box Shape Sengegavl er tilgængelig i et bredt udvalg af smukke tekstiler og læderfarver fra Tempur, så du kan finde den perfekte match til din indretning. Tilføj en touch af luksus til dit soveværelse med Tempur Spring Box Shape Sengegavl og invester i en god nats søvn. Udforsk vores udvalg i dag og skab din egen personlige oase med Tempur.

Tempur icon
Tempur-materialet, en eksklusiv form for memory foam. En velbevaret hemmelighed, kendt af færre end 10 personer globalt. Det tilpasser sig kropsvægt, form og temperatur for at reducere tryk og fremme komfort. Det støtter, hvilket hjælper med at falde hurtigere i søvn. Tempur absorberer også bevægelse for at minimere forstyrrelser fra en partner. Virksomheden er dedikeret til uovertruffen kvalitet, fra produktionen på Fyn i Danmark til konstant fokus på kundetilfredshed og den unikke Tempur-følelse.