+45 66 15 25 00

Time Flies Counterstol

3.699,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Den bedste start på en god samtale er et behageligt sted at sidde. Med Time Flies Counterstolen løfter du rammerne for samtaler hen over køkkenbordet. Kombinationen af en stabil ryg og fodstøtte gør denne stol til en stilfuld, fleksibel og komfortabel løsning, der er perfekt til situationer, hvor du har brug for lidt ekstra højde.

 

Komfortabel og Kunstnerisk Design

Time Flies Counterstol har en kunstnerisk kontur, designet med en ryg, der smelter sammen med armlænet. Dette sikrer en blød og stabil rygstøtte fra alle vinkler. Hvilket øger komforten ved lange samtaler og måltider.

Fleksibilitet og Bæredygtighed

For at sikre en bæredygtig levetid kan du nemt udskifte polstringen på dine Time Flies stole. Dette giver dig mulighed for at ændre den visuelle stil og farve uden at skulle investere i en helt ny stol, hvilket gør den til en fleksibel løsning for dit hjem.

Materialer og Farver

Time Flies Counterstol fås med ben i messing, krom og sort, og i 17 nøje udvalgte farver af det 100 % bæredygtige Horizons tekstil. Derudover er den tilgængelig i tekstilerne teddy brown og teddy white fra Teddy Bear-kollektionen, hvilket giver dig et bredt udvalg af stilarter at vælge imellem.

Dimensioner: H: 102 B: 51 d: 56 cm

Vægt: 13.5 kg

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...