+45 66 15 25 00

Time Flies Stol, Herringbone & Leather

2.428,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med Time Flies stolen. Denne stol har en kunstnerisk silhuet, der sikrer optimal komfort i alle siddestillinger, hvilket gør den perfekt til lange middage med venner og familie – deraf navnet Time Flies.

 

Unikt Design:

Time Flies er designet med en top, der fungerer som armlæn, og giver en blød og stabil rygstøtte fra alle vinkler. Armlænene er desuden designet, så de giver plads til dine ben, hvilket øger komforten.

Materialer og Udtryk:

Denne version af Time Flies kombinerer minimalistisk tekstil med et elegant sildebensmønster og sofistikeret læder. Denne kombination tilføjer en luksuriøs og stilfuld atmosfære til ethvert hjem.

Komfortabel stol: Perfekt til lange middage og sociale sammenkomster.

Kunstnerisk design: Skaber et iøjnefaldende og unikt udseende.

Minimalistisk møbel: Passer ind i enhver moderne indretning.

Luksuriøs stol: Kombination af tekstil og læder for et sofistikeret look.

Gør Time Flies til en del af dit hjem, og oplev hvordan tiden flyver afsted i komfort og stil.

Dimensioner: H: 83 B: 57 D: 59 cm

Vægt: 10,2 kg. 

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...