+45 66 15 25 00

Time Flies Stol – Horizons

2.999,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Time Flies er en stol med en kunstnerisk silhuet, der giver et iøjnefaldende og unikt udseende til dit hjem. Denne polstrede stol tilbyder uendelige kombinationsmuligheder og fleksibilitet, så du nemt kan skifte stolens betræk. Dette giver dig mulighed for at ændre det visuelle udtryk uden at købe en ny stol, hvilket sikrer et langt og bæredygtigt liv for møblet.

Bæredygtighed og Materialer:

Time Flies fås i 17 nøje-udvalgte farver af vores 100% genanvendte Horizons tekstiler. Denne stol er designet med ben i brass, chrome eller black, hvilket giver et elegant og moderne look, der passer ind i enhver indretning.

Kunstnerisk silhuet: Skaber et unikt og stilfuldt udtryk i dit hjem.

Bæredygtigt design: Udskifteligt betræk for et langt og bæredygtigt liv.

Fleksibel kombination: 17 farver af 100% genanvendte tekstiler.

Moderne materialer: Vælg mellem ben i brass, chrome eller black for et elegant finish.

Oplev fleksibiliteten og det bæredygtige design med Time Flies stolen, og tilføj et kunstnerisk touch til din boligindretning.

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.