+45 66 15 25 00

Treasures 2 dørs skab – Oak

7.499,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Treasures er et flot skab, der kan tilpasses efter dine behov. Lavet af egetræ og med justerbar stof på siderne, tilbyder Treasures et blødt touch og en elegant opbevaringsløsning.

Fleksibel Opbevaring

Skabets justerbare sider åbnes som vinger, hvilket skaber det perfekte sted til opbevaring af din yndlingscognac, bøger og magasiner. Midten af skabet indeholder en hylde, ideel til opbevaring af keramik og porcelæn.

Forskellige Farver og Materialer

Treasures fås i tre forskellige finish: oak, dark oak og black oak. Skabets sider kan tilpasses med fire nøje udvalgte farver af 100% genanvendte Horizons-tekstiler, venetian cane eller brun faux-læder.

Dimensioner: H: 75 B: 109 D: 43 cm

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...