+45 66 15 25 00

Tripod Floor

599,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Tripod gulvstander transformerer din lampeskærm til en elegant gulvlampe på få sekunder. Med slanke ben og mulighed for at kombinere med forskellige lampeskærme, tilbyder den et skulpturelt udtryk og uendelige designmuligheder. Find den i børstet stål, børstet messing, mat sort eller mat hvid – pære og lampeskærm ikke inkluderet

Tripod gulvstander forvandler hurtigt din lampeskærm til en elegant gulvlampe. De slanke ben på Tripod tilføjer et let, men karakterfuldt udseende, der løfter enhver lampeskærm til et skulpturelt element. Uanset om du kombinerer Tripod med UMAGE Eos, Silvia, Jazz eller Ribbon lampeskærmene – eller din egen lampeskærm derhjemme – er der uendelige muligheder for at skabe den perfekte lampe med det ønskede udtryk.

Tripod gulvstanderen fås i børstet stål, børstet messing, mat sort og mat hvid. Bemærk, at pære og lampeskærm ikke medfølger.

Ø: 66 x H: 109 cm

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.