+45 66 15 25 00

Tripod Table

399,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Tripod bordstander omdanner din lampeskærm til en praktisk bordlampe på et øjeblik. Slanke ben skaber et karakterfuldt udtryk. Kompatibel med forskellige lampeskærme. Tilgængelig i flere farver, pære og lampeskærm ikke inkluderet.

Tripod bordstander forvandler din lampeskærm til en praktisk bordlampe på få sekunder. Med Tripods slanke ben skabes et let, men karakterfuldt udtryk, der løfter enhver lampeskærm til et skulpturelt niveau. Uanset om du vælger at kombinere Tripod med UMAGE Eos, Silvia, Carmina eller Ribbon lampeskærme – eller din egen lampeskærm derhjemme – er designmulighederne ubegrænsede.

Tripod table fås i børstet stål, børstet messing, mat sort og mat hvid. Bemærk, at pære og lampeskærm ikke medfølger

Ø: 19 x H: 36 cm

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.