+45 66 15 25 00

Willow Single

849,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Willow er den ideelle løsning til at montere lampeskærme uden ledningsinstallation. Inspireret af piletræets elegance, tilbyder Willow fleksibel vægmontering til forskellige hængende arrangementer. Tilgængelig i sort og hvid finish i tre størrelser, pære ikke inkluderet. Få vejledning til valg af pære fra vores anbefalinger.

Med sit diskrete og minimale design giver Willow dig mulighed for at montere en lampeskærm uden at skulle installere ekstra ledninger i din væg eller dit loft. Willow er designet med inspiration fra piletræets elegance og er en fleksibel vægstander. Der giver dig utallige muligheder for hvordan din lampeskærm kan hænge. Hæng en læselampe ved siden af din seng, eller hæng den i hjørnet ved sofaen. Willow passer perfekt til alle områder i hjemmet eller på kontoret.

Willow fås i sort og hvid finish i tre forskellige størrelser.

Pære er ikke inkluderet.

Mini: D: 29.8 H: 50.1 cm
Single: D: 77.7 x H: 123 cm
Double: D: 77.7 x H: 123 cm

Vægt: 

  • Mini: 1.0 kg
    Single: 1.0 kg
    Double: 1.5 kg

Materiale: Stål og aluminium Inkl. 1,3 m. sort tekstilledning

Certificering:CE (til indendørs brug), IP2X, cULus-certificeret

UMAGE kombinerer æstetik, enkelhed og funktionalitet med udsøgt håndværk og et højt fokus på at skabe miljøvenlige løsninger. Resultatet er udsøgte designs med en bæredygtig kant. UMAGE’s designs pakkes omhyggeligt i flade æsker for at optimere den globale logistik og gøre dansk design tilgængeligt for alle. I processen minimeres CO2-aftrykket på vores planet, og virksomheden maksimerer deres etiske ansvar overfor miljøet.

Du kunne også være interesseret i...