+45 66 15 25 00

Wonderland Beds Square Sengeben

700,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Opgrader din seng med elegance ved hjælp af Wonderland Square sengeben, tilgængelige i tre fortryllende farver: eg, sort og hvidmalet. Disse sengeben er tilgængelige i tre forskellige højder – 13 cm, 19 cm og 23 cm – så du kan tilpasse dem præcis efter dine behov og præferencer.

Opgrader din seng med elegance ved hjælp af Wonderland Square sengeben, tilgængelige i tre fortryllende farver: eg, sort og hvidmalet. Disse sengeben er tilgængelige i tre forskellige højder – 13 cm, 19 cm og 23 cm – så du kan tilpasse dem præcis efter dine behov og præferencer. Wonderland Square sengeben er ikke kun smukt designede, men også utroligt robuste, især når de er lavet af smukt egetræ, der tilfører et strejf af naturlig varme til dit møbel. For at beskytte dine gulve kan du med fordel placere en filtpude under hvert ben. Disse sengeben har en gevindstørrelse på 8 mm og sælges i pakker med 4 stk., hvilket gør dem til den perfekte løsning for at forbedre stabiliteten og udseendet af din seng.

Wonderland logo
Wonderland forpligter sig til at skabe de bedste senge. Ved at samarbejde med søvnforskere og opretholde høje krav til miljøcertificerede materialer. Deres senge tilbyder længere perioder af dyb søvn, hvilket resulterer i forbedret afslapning og søvnkvalitet. Vælg Wonderland for en seng, der ikke kun støtter lokal produktion, men også prioriterer kvalitet, individuel komfort og en dyb forståelse af søvnens betydning.