+45 66 15 25 00

Brands

Vinterdyner

Vinterdyner: Kvalitet og Komfort i Koldt Vejr

Når temperaturen falder, er det tid til at skifte til en varm vinterdyne. Hos Nordfjeld forstår vi, hvor vigtig en god nattesøvn er, og det starter med den rigtige dyne. Vores vinterdyner er designet til at holde dig varm og komfortabel gennem de kolde måneder, uanset om du har det koldt eller varmt, når du sover.

Vinterdyner fra Anerkendte Brands

Vores vinterdyner kommer fra anerkendte brands som Ringsted Dun, Quilts Of Denmark, Brinkhaus og Temprakon, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse dyner har en høj bæreevne, hvilket betyder, at de er gode til at holde på varmen.

Vinterdyner på Tilbud

Hos Nordfjeld sælger vi kun kvalitetsdyner i den bedste kvalitet, for at sikre, at din søvn også bliver af højeste kvalitet. Vores vinterdyner er temperaturregulerende, hvilket betyder, at de er lavet i et termo-regulerende materiale, der holder på kropstemperaturen. Vi sælger udelukkende dyner med en god bæreevne og med vår i 100% bomulds finbatist, bomuldssatin eller bomuldscambric.

Vinterdyner til Alle Behov

Uanset om du er på udkig efter en sommer-, vinter- eller helårsdyne, så kan du få dem i lige det materiale, som passer til dig. Vi har både silkedyner, dundyner og fiberdyner, og de findes også i en økologisk og Svanemærket version. Vores vinterdyner er fyldt med ekstra varme dun og bliver beskrevet som en ‘varm dyne’ blandt vores produkter.

Dobbeltdyne og Enkeltdyne

På Nordfjeld kan du finde både dobbeltdyner og enkeltdyner, så du kan få det, som du har behov for. Valget er ofte en personlig præference, og man kan ikke sige, at det ene er bedre end det andet. Du skal vælge en dobbeltdyne, hvis du ønsker at du og din partner ønsker at dele dyne eller at du selv ønsker en stor dyne, der fylder hele sengen. Dobbeltdynen måler 200×220 og fylder derfor hele din seng. Det er muligt at omsvøbe hele kroppen i den store dyne, hvis du vælger en dobbeltdyne.

Derimod skal du vælge enkeltdynen, hvis du ikke ønsker at dele dynen med en anden. Enkeltdynen skal kun passe til dig og er derfor et godt valg, så du kan få den dyne, der netop passer til dine behov og den gældende sæson. Både enkeltdyner og dobbeltdyner fås i forskellige kvaliteter og varianter og vi anbefaler derfor, at du snakker med en af vores specialister før køb af dyne. Dynen kan nemlig fås med forskellige bæreevner, hvilket fortæller noget om, hvor varm eller kold dynen føles.

Så uanset om du er på udkig efter en ny vinterdyne eller bare ønsker at opgradere din nuværende, har Nordfjeld det perfekte udvalg til dig. Besøg os i dag og find den perfekte vinterdyne til dine behov. God søvn starter med den rigtige dyne.