+45 66 15 25 00

Størrelse

Brands

Vådligger- & Moltonlagen

Vådligger- & Moltonlagen
Vådliggerlagen

Beskyt din madras mod væske og fugt med et vådliggerlagen. Disse lagner er en ekstra sikkerhed, der beskytter din madras mod ufrivillig vandladning og store mængder af sved. Med et stort udvalg af vådliggerlagner fra de bedste producenter på markedet, kan du altid have en god nats søvn uden bekymringer. Vores vådliggerlagner, også kendt som tisselagner, er både vandafvisende og svedabsorberende, og holder derfor din madras tør. De er fremstillet i et åndbart og økologisk materiale, og passer til alle senge og størrelser, op til 220 cm – både enkeltseng og dobbeltseng.

Kan nemt vaskes

 Alle vådliggerlagner i vores sortiment er designet til nem og effektiv vask i vaskemaskinen. Hvis uheldet er ude, er det nemt at få lagnet rent igen, uden unødigt bøvl og irritation.

Molton Skånelagen

Overvej at investere i et Molton skånelagen hos Nordfjeld. Molton er et blødt, fløjlsagtigt stof, der er både behageligt at sove på og holdbart. Det er et godt valg, hvis du har en allergi eller overfølsomhed over for visse materialer, da det ikke indeholder nogen form for kemikalier eller andre skadelige stoffer. Molton er også god til at regulere temperaturen, så du kan sove behageligt hele året rundt.

Alle vores skånelagner er Oeko-Tex 100 certificeret, hvilket betyder, at produktet er fremstillet uden brug af skadelige kemikalier og stoffer. Vores Molton skånelagner er produceret i 100 procent bomuld, et blødt, åndbart og naturligt materiale, der er nemt at vedligeholde og vaske, så du kan holde madrassen ren og hygiejnisk.

Besøg Nordfjeld i dag for at finde det perfekte vådligger- eller moltonlagen til dine behov.