+45 66 15 25 00

Størrelse

Brands

Senge & Madrasser

Find din næste seng her hos Nordfjeld

Hos os finder du vores helt store udvalg af senge fra alle de bedste brands som f.eks. Jensen Beds, Wonderland Beds, Dunlopillo, Tempur, Saffron Beds, Carpe Diem Beds, Rye Sleep, Kaagaard, NF Premium og NF Basic.

Opdag vores brede udvalg af sengetyper med forskellige egenskaber og fordele. Vi tilbyder boxmadrasser, kontinentalsenge, sengerammer og elevationssenge, topmadrasser, vendbare madrasser så du kan finde den perfekte seng. Tilpas din sengeløsning med valgmuligheder som fasthed, tekstiler, ben, gavle og tilbehør. Alle vores senge fås i forskellige størrelser, herunder enkeltsenge, dobbeltsenge og halvandenmandssenge.

Når du investerer i en ny seng, tilføjer du også et nyt møbel til dit soveværelse, hvilket gør det vigtigt, at det passer til din indretning. For at tilføre personlighed kan du overveje at tilkøbe en sengegavl eller andet tilbehør, der matcher din stil. Vi tilbyder et bredt udvalg af tilbehør, så du kan finde det, der passer til din indretning. Gør dit soveværelse personligt ved at vælge produkter fra Nordfjeld, og kombiner din seng med et matchende sengebord og stilfulde sengelamper for optimal belysning.

Alle fortjener en god seng

Find den perfekte seng til dig her på vores hjemmeside, som giver dig mulighed for at tilpasse din seng i ro og mag. Hvis du stadig er i tvivl, er du velkommen til at besøge vores butik, hvor vores specialister kan guide dig og lade dig prøve alle vores forskellige modeller.
Med vores brede udvalg af senge bliver det nemt for dig at finde den seng, der opfylder dine behov og giver din krop den støtte og plads, den har brug for.

Hvis du føler, at din seng ikke længere giver tilstrækkelig støtte til din krop, er det ikke tilstrækkeligt blot at købe en ny topmadras. En topmadras ændrer ikke den grundlæggende komfort og støtte, som din seng tilbyder.

Hvornår skal jeg købe ny seng?

Det er vigtigt at overveje hvornår du skal investere i en ny seng af flere årsager. Med alderen ændrer din krop og dens behov sig markant. Efter cirka 10 år kan du måske have behov for mere støtte. Din seng slides også gennem årerne. Og normalt er det en god ide at købe ny seng, efter 10 til 15 år.

Desuden samler sengen meget snavs over årene, herunder husstøvmider og døde hudceller, som kan ophobe sig i løbet af en årti.

Sengens madras og fasthed

Når du har besluttet dig for den type seng, du ønsker, er det en fordel at prøve flere senge. Madrassen spiller en afgørende rolle for din søvn, så det er vigtigt at tjekke din liggestilling, inden du foretager et køb. Hos Nordfjeld kan du vælge mellem forskellige madrasfastheder. Hvis i er et par, anbefaler vi normalt to fastheder, da par ofte har forskellige præferencer. Du kan også vælge mellem latexmadrasser, springmadrasser og skummadrasser, som hver især har deres egne egenskaber.

Vi tilbyder madrasser fra forskellige førende brands, så du kan finde den madras, der passer bedst til din krop.

Rådgivning til valg af ny seng

Når det kommer til senge, er der ikke én størrelse, der passer til alle. Der er forskelle på kropstyper, behov og præferencer for fastheden. Derfor anbefaler vi altid, at du prøver din nye seng i vores butik, før du køber den.
Din sovestilling har stor indflydelse på, hvilken type seng der passer bedst til dig. Vi vil altid tage højde for din foretrukne liggestilling, når vi vejleder dig.

Det er afgørende, at du får ordentlig rådgivning, når du investerer i en ny seng. I vores butikker står vores specialister klar til at guide dig, så du får den rette løsning. Vores specialister modtager løbende træning og undervisning fra vores leverandører for at sikre, at de har indsigt i alle vores produkter.

Vores butik har åbent alle ugens dage, og vores specialister står altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte seng. De vil lytte til dine behov og præferencer, spørge ind til din foretrukne sovestilling og din nuværende sengesituation. Derudover vil de udføre en liggetest for at sikre, at du får den optimale komfort og støtte.