+45 66 15 25 00

Størrelse

Brands

Kontinentalseng

Kontinentalseng

Hos Nordfjeld har vi et stort og godt udvalg af kontinentalsenge fra nogle af de bedste sengebrands som f.eks. Dunlopillo, Jensen Beds, Wonderland Beds, Tempur, Saffron Beds, Carpe Diem Beds, NF Premium og NF Basic. Vi er faktisk ret overbeviste om, at vi vil kunne finde en passende kontinentalseng til lige netop dig.

Vi har også kontinentalsenge i mange forskellige prisklasser. Vi har billige kontinentalsenge, hvor de fleste mennesker kan være med. Men også luksuriøse kontinentalsenge, hvor der ikke er sparet på noget.

Vi har kontinentalsenge i mange forskellige mål. Fx de mest gængse mål som 140×200 cm, 160×200 cm og 180×200 cm. Vi har også kontinentalsenge i ekstra længde som 180×210 cm og 210×210 cm.

Madrasser til kontinentalsenge

Når du køber en kontinentalseng hos os, har du mulighed for at vælge en madras med forskellige fastheder i højre og venstre side. Din og din partners kropstype afgør, hvilken madras I har behov for. Hvis I er af forskellig bygning, kan det være nødvendigt med forskellige fastheder i madrassen. Når du og din partner har den rette madras og fasthed, giver det begge en bedre liggekomfort. Du behøver ikke at vide, hvilken fasthed du har brug for, det skal vores sengespecialister nok hjælpe dig med at finde ud af.

Da sengens fasthed har en stor betydning for din liggekomfort, anbefaler vi altid, at du besøger en af vores mange sengebutikker. Så du kan prøve sengene og finde netop den kontinentalseng, der passer til din krop.

Mange af vores kontinentalsenge kan købes med enten én eller to kerner. En seng med to kerner består af to enkeltsenge. Det kan være en fordel, når sengen skal flyttes rundt på. Da den for eksempel nemmere kan komme op ad trappen. Hvis du vælger en kontinentalseng med to kerner, kan sengen udstyres med en stor topmadras med én hel liggeflade. Så mærker du ikke, at sengen består af to kerner fremfor én. Hvis I ønsker at ligge tæt i sengen, eller hvis I for eksempel samsover med jeres børn, kan en seng med én kerne være en god idé.

Derfor skal du vælge en kontinentalseng

En kontinentalseng er en populær og komfortabel seng, der tilbyder en række fordele, der gør den til et ideelt valg for mange. Først og fremmest giver kontinentalsengen en ekstraordinær komfortoplevelse på grund af dens opbygning med flere lag madrasser. Den består typisk af tre lag: en topmadras, en springmadras og en boxmadras. Denne konstruktion sikrer optimal støtte og aflastning for kroppen, hvilket resulterer i en bedre søvnkvalitet.

En anden fordel ved kontinentalsengen er dens elegante og moderne design. Den tilføjer et hotel-look til dit soveværelse og kan tilpasses efter dine ønsker med et bredt udvalg af betræk og farver.

Kontinentalsengen er også ideel til par, da dens større størrelse og stabile konstruktion reducerer risikoen for forstyrrelser ved bevægelser fra den ene side til den anden.

Du skal vælge en kontinentalseng, hvis du ønsker en robust seng. Med et eksklusivt udseende, god plads og mulighed for at få en stor og komfortabel madras. Kontinentalsenge adskiller sig fra andre sengetyper ved ikke at have en sengeramme. Forskellen på en boxmadras og en kontinentalseng er for eksempel, at en kontinentalsengs ekstra madraslag får sengen til at føles bedre. Kontinentalsengen er derfor velegnet til voksne såvel som børn, der godt kan lide en god komfort.

Når du skal købe en kontinentalseng, anbefaler vi dig at prøve sengen først. Det giver dig mulighed for at mærke, hvordan din krop har det i sengen, mens vores sengespecialister kan tjekke, at madrassens fasthed giver dig den rette liggestilling.

Få hjælp til at vælge den rigtige seng

Hos Nordfjeld lægger vi vægt på at have et omfattende udvalg af senge af høj kvalitet, der imødekommer forskellige behov og budgetter. Vi tilbyder et bredt udvalg af kontinentalsenge fra flere populære sengebrands. Vores specialister står klar til at guide dig i vores sengeforretning, hvis du leder efter den perfekte kontinentalseng