+45 66 15 25 00

Størrelse

Brands

Rullemadrasser

Kvalitetsrullemadrasser i mange størrelser

Rullemadrasser fra Nordfjeld er designet til at dække din faste madras helt ud til hjørner og kanter, hvilket giver optimal beskyttelse af den underliggende madras. Når du skal vælge en rullemadras, er det derfor vigtigt at tage udgangspunkt i størrelsen på din madras.

Hos Nordfjeld tilbyder vi rullemadrasser i mange forskellige størrelser, der alle er kendetegnet ved høj kvalitet, praktisk design og komfort.

Vores sortiment inkluderer rullemadrasser i størrelserne 80×200 cm, 90×200, 90×210 eller 105×210, der passer til en enkeltseng, samt størrelserne 120×200 cm og 140×200 cm, der passer til en trekvartseng. Vi har også størrelserne 160×200 cm, 180×200 cm og 180×210 cm, der passer til en dobbeltseng.

Vi har desuden et udvalg af U-split og H-split rullemadrasser, der er særligt egnede til elevationssenge. Du kan udforske vores sortiment på vores hjemmeside eller i vores sengeforretning, hvor du også kan finde mange flere størrelser og få hjælp og vejledning til at finde den rullemadras, der passer til din seng.

Beskyt din seng med en rullemadras fra Nordfjeld

En rullemadras er tyndere end andre madrastyper, og selvom tykkelsen kan variere, er de fleste rullemadrasser ikke højere end et par centimeter. Med en rullemadras fra Nordfjeld får du derfor stadig den fulde virkning af din faste madras og din topmadras, og beskytter samtidig din topmadras mod slitage. Ved at placere den tynde rullemadras under dit lagen, kan du bidrage til at øge levetiden på topmadrassen.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af temperaturregulerende rullemadrasser, der passer godt til både sommer- og vinterbrug. Rullemadrasserne er produceret i kvalitetsmaterialer, så du nemt kan vaske rullemadrassen i vaskemaskinen, når du alligevel skal skifte sengetøj.

Fælles for vores rullemadrasser er, at de alle har en behagelig overflade, og at materialet er fugt- og svedabsorberende, så de beskytter den underliggende madras mod skjolder.

Rullemadrasser fra kvalitetsbrands hos Nordfjeld

En rullemadras lægges på som det sidste lag ind til din krop, og det er derfor meget vigtigt, at den er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Hos Nordfjeld sælger vi udelukkende rullemadrasser fra markedets bedste sengebrands, hvilket er din garanti for, at produktet er fremstillet i høj kvalitet.

Besøg os

Har du brug for hjælp til at finde det rette sengetilbehør, eller er du måske på udkig efter en helt ny seng, kan du finde råd og vejledning hos os. Du er også altid velkommen til at kontakte en af vores sengespecialister, der kan hjælpe dig med at finde den seng eller det sengetilbehør, du er på udkig efter. Besøg Nordfjeld i dag for at finde den perfekte rullemadras til din seng.