+45 66 15 25 00

Størrelse

Brands

Topmadrasser

Kvalitets topmadrasser i forskellige størrelser

Vi tilbyder et bredt udvalg af topkvalitets topmadrasser fra en række anerkendte sengebrands som f.eks. Dunlopillo, Jensen Beds, Wonderland Beds, Tempur, NF Premium og NF Basic. Vores topmadrasser er designet med forskellige materialer, hver med unikke egenskaber og fordele, der sikrer, at du får den bedste søvnoplevelse.

Vores sortiment af topmadrasser

Vi har et omfattende udvalg af topmadrasser til dobbeltsenge, trekvartsenge og enkeltsenge. Uanset om du har brug for en topmadras til en dobbeltseng i størrelserne 160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm eller 210×210 cm, en trekvartseng på 140×200 cm eller en enkeltseng på 80×200 cm, 90×200 cm eller 120×200 cm, har vi det, du leder efter. Hvis du har en seng med ekstra længde, har vi også topmadrasser med ekstra længde i vores sortiment.

Topmadrasser i forskellige materialer

En af de største fordele ved vores topmadrasser er deres neutrale fasthed, der sikrer, at du stadig får gavn af støtten fra din underliggende madras. Vi tilbyder topmadrasser i en række materialer, herunder latex, koldskum og memoryskum.

Naturlatex topmadrasser

Vores latex topmadrasser er fremstillet af naturlatex, et åndbart materiale, der fungerer temperaturregulerende og sikrer dig en behagelig temperatur natten igennem. Latex er et allergi- og astmavenligt materiale, der holder både bakterier, husstøvmider og svampesporer væk og sikrer optimale soveforhold. Vi tilbyder også perforerede latex topmadrasser, der bidrager til et bedre soveklima takket være små huller i materialet.

Memoryskum topmadrasser

Vores memoryskum topmadrasser er kendt for deres trykaflastende egenskaber. De former sig efter kroppens konturer og sikrer, at kroppen får støtte de rigtige steder. Nogle af vores memoryskum topmadrasser er desuden udviklet med SmartCool teknologi, der absorberer overskydende varme og gør at betrækket føles køligt ved berøring.

Find den rigtige topmadras

En topmadras bidrager til en god liggekomfort og kan fås i både hårde og bløde materialer. Det er dog vigtigt at huske, at det er den underliggende madras, der er afgørende for, hvordan din seng er at ligge i. En god liggekomfort opnås, når den rette madras kombineres med en god topmadras. Det er derfor altid en god ide at købe en topmadras samtidig med at du køber en ny madras eller seng, så vores specialist kan tjekke din liggestilling.

Få hjælp til valg af topmadras

En topmadras giver endnu bedre komfort og beskytter samtidig din madras. Hvis du er i tvivl om, hvilken topmadras du skal have, står vi klar til at rådgive dig. Hos Nordfjeld er vi dedikerede til at hjælpe dig med at finde den perfekte topmadras, der passer til dine unikke behov og præferencer. Kontakt os i dag for mere information. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte topmadras.