Wonderland Classic Pulse Latex Topmadras

As low as 1.608,75 kr. Regular Price 2.475,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Wonderland Logo

Classic Pulse latex topmadrassen er en blød og fleksibel topmadras med gode egenskaber. Pulse latex er et slidstærkt materiale med en god ventilation, som sikrer at du kan komme af med fugt og varme natten igennem. Den er betrukket med Rapid Dry tekstil som sørger for at holder dig tør når du sover, og samtidig kan det tages af vaskes ved 60 grader, så er den altid ren og behagelig og sove i. 

Denne topmadras har en højde på ca. 6 cm, og er svanemærket.  

Tilbud

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

Svanemærket

Miljøcertificeret med svanemærket

Alle Wonderlands topmadrasser er miljøcertificeret med Svanemærket. Det betyder at de opfylder strenge krav til valg af materialer. Så det er et godt og sikkert valg for både dig og miljøet.

Pulse Latex

Pulse Latex er en af verdens bedste naturlatex kvaliteter. Med Pulse Latex i topmadrassen får du det seneste inden for latex teknologien, som vil give dig en overlegen sovekomfort og et perfekt soveklima. Pulse Latex er en enestående kvalitet med unikke egenskaber som ventilerende, fugttransporterende, særdeles god føjelighed, optimal trykaflastning og lang holdbarhed. Pulse Latex produceres under miljøvenlige og bæredygtige forhold, hvor bl.a. energiforbruget er reduceret til et minimum.

Pulse Latex

Rapid Dry

 

Classic og Premium topmadras med Rapid Dry tekstil
giver ekstra god fugttransport og holder dig
tør under søvnen. 

 Vaskbart ved 60°C.

Vaskbart Tekstil

En ren seng giver dig bedre søvnkomfort. Støv og mider forekommer naturligt i vores miljø og må fjernes med rengøring og vask. Derfor er tekstilerne i en Wonderland seng aftagelige og kan vaskes ved 60°C. Delbar lynlås gør vasken nemmere.

 
Specifikationer
Sale Nej
Producent WONDERLAND