Wonderland Medley 412 Elevationsseng - 90x210

As low as 16.001,05 kr. Regular Price 24.617,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Wonderland Medley 412 kombinerer elevationsengens funktioner med Wonderlands unikke komfort og personlige tilpasning. Elevationsbunden har ekstra høj ramme og fjedrende trælameller med skulderzone og justerbar hoftezone, så fastheden kan tilpasses individuelle behov. Med to motorer og tre memory funktioner kan du hæve og sænke ryg- og fodende uafhængig af hinanden og gemme din favoritstilling. Medley 412 har øverst en vendbar madras med Comfort Pocket fjedre, som har en fantastisk god evne til at tilpasse sig kroppens former og give støtte på de rigtige steder. Sammen med smidig højelastisk latex i madrassens polstring og den bløde skulderzone sikrer dette en ligestilling, som giver optimal aflastning og støtte for nakke, skulder og ryg. Alle tekstiler på madras og topmadras er aftagelige og kan vaskes ved 60°C, så du altid har en ren og behagelig seng at sove i.

Når du vælger en Wonderland seng så, har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige topmadrasser med unikke egenskaber som komplimenterer din seng. Ønsker du at vide mere om de forskellige topmadrasser så læs mere her

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Wonderland som, fås i 11 flotte beroligende farver.

Madrassen findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast. Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vedledning her på siden eller kontakt os.

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Udsalg

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed

justerbar fasthed

Justerbar fasthed

For at du skal sove bedst muligt hele natten, er det vigtigt, at musklerne i kroppen slapper godt af. Målet for en god søvn er at finde en ligestilling, hvor rygsøjlen er så lige som muligt. Ved at justere fastheden under hoftepartiet regulerer du, hvor dybt hoften skal synke i forhold til skulderen. Sådan tilpasses sengen til netop din krop og dit individuelle behov.

Skulderzone

Skulderzone

De allerfleste af os foretrækker at ligge på siden, når vi skal sove. Så bliver der et let tryk mod skulderen. Derfor har alle Wonderland senge skulderzone. Denne bevirker, at din skulder synker ned i sengen, så du får rigtig aflastning for nakke, skulder og ryg.

Vendbar

Vendbar

Ved at vende madrassen forlænger du sengens levetid og sikrer, at du kan beholde komforten år efter år.

vaskbar

Vaskbart tekstil

En ren seng giver dig bedre søvnkomfort. Støv og mider forekommer naturligt i vores miljø og må fjernes med rengøring og vask. Derfor er tekstilerne i en Wonderland seng aftagelige og kan vaskes ved 60°C. Delbar lynlås gør vasken nemmere.

Fjedre

Hovedmadras

Comfort Pocket, 6 vindinger pocketfjeder, har høj evne til at tilpasse sig kroppens former. Sammen med skulder/hoftezone giver madrassen støtte på de rigtige steder.

 

Undermadras

Standard Pocket, med 5 vindinger pocketfjeder, har god følsomhed og blød skulderzone.

Polstring

Latex følger kroppens kurver optimalt, har rigtig god ventilation, lang levetid og sikrer dig det bedste soveklima og den bedste komfort.

 

Fasthed Hovedmadras

Vi tilbringer 1/3 del af døgnet i sengen. At bruge nogle minutter på at finde ud af, hvilken seng der passer for dig, er vigtigt. Det er kun dig, der kan afgøre, om sengen føles komfortabel for netop dig.

Hoftezone

Bund

Fjedrende trælameller og justerbar fasthed under hoften giver personlig tilpasset komfort.

Garanti

Garanti

Wonderland er et højkvalitetsprodukt fra inderst til yderst og er konstrueret for at give dig god og komfortabel hvile i mange, mange år. Vi har 25 år garanti mod brud på fjedre og ramme.

Specifikationer
Sale Nej
Producent WONDERLAND