Wonderland Medley Kontinental - 180x200

As low as 21.998,60 kr. Regular Price 33.844,00 kr.
Del din betaling op
Se vores finansiering

Medley Kontinentalsengen tilbyder unikke egenskaber som giver dig den bedste søvnkomfort. Sengen består af 3 lag Comfort Pocket 6 vindinger pocketfjedre, kombineret med den justerbare hoftezone og en blød skulderzone så er du garanteret en seng med den højeste tilpasningsevne som giver dig den perfekte støtte. Hele sengens betræk er aftageligt og vaskbart så har du altid ren og behagelig seng. 

Når du vælger en Wonderland seng så, har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige topmadrasser med unikke egenskaber som komplimenterer din seng. Ønsker du at vide mere om de forskellige topmadrasser så læs mere her

Giv din nye seng et personligt præg med de eksklusive møbeltekstiler fra Wonderland som, fås i 11 flotte beroligende farver. 

Når du vælger en seng fra Wonderland, så har du mulighed for at vælge om du ønsker at madrasserne skal være delt i midten eller om du ønsker et stort betræk på hele sengen, også kaldet en seamless løsning.

Madrassen findes i 3 forskellige fastheder. Medium, Fast og X-fast. Har du behov for hjælp til at vælge den rigtige fasthed så se vejledningen her på siden eller kontakt os.  

Dette produkt er en bestillingsvare da det bliver specifikt produceret til dig. Leveringstiden er 2-5 uger.

Spar 35%

Nordfjeld er Danmarks ældste sengebutik fra 1956

Fri fragt

Ved køb over 750,- DKK

(gælder ikke ved køb af seng)

Personlig levering

Vi leverer og opsætter for dig

Hurtig levering

2-5 hverdage

VÆLG DEN RIGTIGE FASTHED

Når du vælger ny seng, så er det vigtig at du får den fasthed som passer til dine behov. Der findes ikke nogen facitliste da vi alle er forskellige, men du kan følge guiden her til at finde det som passer bedst til din ønsker. Det er vigtigt at du husker dine personlige præferencer, da denne guide kun er vejledende.

Fasthed

justerbar fasthed

Justerbar fasthed

For at du skal sove bedst muligt hele natten, er det vigtigt, at musklerne i kroppen slapper godt af. Målet for en god søvn er at finde en ligge stilling, hvor rygsøjlen er så lige som muligt. Ved at justere fastheden under hoftepartiet regulerer du, hvor dybt hoften skal synke i forhold til skulderen. Sådan tilpasses sengen til netop din krop og dit individuelle behov.

Skulderzone

Skulderzone

De allerfleste af os foretrækker at ligge på siden, når vi skal sove. Så bliver der et let tryk mod skulderen. Derfor har alle Wonderland senge skulderzone. Denne bevirker, at din skulder synker ned i sengen, således at du får rigtig aflastning for nakke, skulder og ryg.

Vendbar

Vendbar

Ved at vende madrassen forlænger du sengens levetid og sikrer, at du kan beholde komforten år efter år.

vaskbar

Vaskbart tekstil

En ren seng giver dig bedre søvnkomfort. Støv og mider forekommer naturligt i vores miljø og må fjernes med rengøring og vask. Derfor er tekstilerne i en Wonderland seng aftagelige og kan vaskes ved 60°C. Delbar lynlås gør vasken nemmere.

Fjedre

Hovedmadras

Comfort Pocket, 6 vindinger pocketfjeder, har høj evne til at tilpasse sig kroppens former. Sammen med skulder/hoftezone giver madrassen støtte på de rigtige steder.

 

Undermadras

Standard Pocket, med 5 vindinger pocketfjeder, har god følsomhed og blød skulderzone.

Polstring

Latex følger kroppens kurver optimalt, har rigtig god ventilation, lang levetid og sikrer dig det bedste soveklima og den bedste komfort.

 

Fasthed Hovedmadras

Vi tilbringer 1/3 del af døgnet i sengen. At bruge nogle minutter på at finde ud af, hvilken seng der passer for dig, er vigtigt. Det er kun dig, der kan afgøre, om sengen føles komfortabel for netop dig.

Hoftezone

Bund

Fjedrende trælameller og justerbar fasthed under hoften giver personlig tilpasset komfort.

Garanti

Garanti

Wonderland er et højkvalitetsprodukt fra inderst til yderst og er konstrueret for at give dig god og komfortabel hvile i mange, mange år. Vi har 25 år garanti mod brud på fjedre og ramme.

Specifikationer
Sale Nej
Producent WONDERLAND