+45 66 15 25 00

Kvalitets senge fra Wonderland

Wonderland logo

Wonderland forpligter sig til at skabe de bedste senge ved at samarbejde med søvnforskere og opretholde høje krav til miljøcertificerede materialer. Deres senge tilbyder længere perioder af dyb søvn, hvilket resulterer i forbedret afslapning og søvnkvalitet. Vælg Wonderland for en seng, der ikke kun støtter lokal produktion, men også prioriterer kvalitet, individuel komfort og en dyb forståelse af søvnens betydning.

Produceret i Norge

Wonderlands senge er producerede i Norge. Med inspiration fra Norges smukke natur

Ambassadør af søvn

De rette materialer og individuel tilpasning muliggør længere perioder af dyb søvn

25 års garanti

25 års garanti på din Wonderland

Miljøbevidst

Wonderland stræber efter at skabe de bedste senge ved at opretholde høje krav til miljøcertificering

God seng

Wonderlands historie går tilbage til 1969, da den første produktion startede i Åndalsnes på den norske vestkyst. I dag er Wonderland en af de førende aktører inden for sengeløsninger i Skandinavien. Dygtige medarbejdere sikrer, at alle senge bygges med fokus på god søvn og hvile, hvor kvaliteten af valgte materialer altid har været prioriteret.

God søvn

Vælger man Wonderland som sin næste seng, garanteres søvn og hvile, som kroppen behøver for at fungere i en travl hverdag. Fabrikken i Åndalsnes støtter lokal produktion, og alle senge fremstilles lokalt med en stor del af råmaterialerne fra norske leverandører. Beliggende ved en af Norges fjorde, udstråler fabrikken balance, ro og styrke, inspirerende til at skabe senge til fredfyldt og harmonisk søvn.

Personlig tilpasning

God nat

Kvalitet er essensen af en Wonderland seng, hvor de rette materialer og individuel tilpasning muliggør længere perioder af dyb søvn, hvilket resulterer i bedre afslapning og søvnkvalitet. Samarbejde med søvnforskere har styrket forståelsen af søvnprocessen, og Wonderland stræber efter at skabe de bedste senge ved at opretholde høje krav til miljøcertificering og lang holdbarhed af materialer. Jo højere komfortniveau, desto bedre følsomhed, støtte og trykaflastning leverer sengen.

Personlig tilpasning

Når du skal købe ny seng, er det vigtigt, at du finder en, der passer til din krop. Sengen skal forme sig efter kroppen og give dig god støtte.

Justerbar hoftezone tilpasser sengens fasthed til din krop. Giver dig roligere søvn og bedre restitution.

Wonderland udvalgte

Prøv Wonderland i butikken

Oplev alle de gode egenskaber i Wonderland senge, og byg den seng som passer til dine behov.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag 10.00 – 15.00