Snedronningen Dyne – Lun

40%

7.329,00 kr.
4.397,40 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Snedronningen Lun Dyne fra Ringsted Dun er en luksuriøs gåsedunsdyne, der kombinerer komfort, kvalitet og elegance. Med sin lette og bløde bomuldsvår og de fineste gåsedun minder den om nyfalden sne. Denne dyne er en sand fornøjelse at sove under og vil give dig en god nats søvn.

Snedronningen Lun Dyne er ikke kun en dyne, men også en oplevelse. Det bløde dynevår og de fine gåsedun giver en følelse af luksus og velvære. Denne dyne isolerer din krop optimalt og lader samtidig din krop ånde, så du ikke får det for varmt under søvnen. Snedronningen Lun Dyne er perfekt til alle, der ønsker en god nats søvn uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Giv dig selv eller en elsket en den ultimative soveoplevelse med Ringsted Dun Snedroningen Lun Dyne. Den er ikke kun smuk, men også funktionel og af højeste kvalitet.

Ringsted Dun har siden 1947 været en førende producent af højkvalitets dyner og hovedpuder. De er alle fremstillet i Danmark med europæiske dun af førsteklasses kvalitet. Disse produkter er allergivenlige og fri for skadelig kemi, hvilket sikrer den bedste søvnkvalitet. Vælg både mellem andedun, moskusdun eller gåsedun.