Cottage H-Split Rullemadras

668,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

HMT Cottage H-Split Rullemadrassen er det perfekte valg til din elevationsseng, hvor topmadrassen er delt i både hoved- og fodende. Med sin kogeægte kvalitet og praktiske design er denne rullemadras en ideel følgesvend til en god nats søvn. Den fyldige bomuld sikrer en behagelig overflade at hvile på. Elastikkerne i hjørnerne gør det nemt at montere og holde rullemadrassen på plads.

Giv din elevationsseng den ultimative komfort med HMT Cottage H-Split Rullemadrassen. Bestil din rullemadras i dag og oplev en forbedret søvnkvalitet.

  • Materiale: Denne rullemadras er fremstillet af 100% bomuld, hvilket sikrer komfort og åndbarhed.
  • H-Split Design: Rullemadrassen er udstyret med H-split, hvilket gør den velegnet til elevationssenge med elevation i begge ender.
  • Elastikker i hjørnerne: De praktiske elastikker holder rullemadrassen sikkert på plads på din topmadras.
  • Vask: Rullemadrassen kan vaskes ved 60 grader og er Øko-tex certificeret.
HMT Design Logo White
HMT Design værdsætter det gode håndværk og høje kvalitet ved at sy størstedelen af deres produkter lokalt i Danmark. De er stolte af deres forankring i det smukke Jylland, hvor de konstant mindes om vigtigheden af at beskytte naturen. Deres designs gennemgår strenge kvalitetskontroller og integrerer cirkulære designprincipper for at fremme bæredygtighed. Virksomheden forpligter sig til ansvarlig produktion med fokus på trygge arbejdsforhold og høj kvalitet, og de stræber efter langvarige partnerskaber baseret på respekt og ansvarlig adfærd med deres leverandører.