Kvalitets sengesæt fra Homehagen

Homehagen Logo White

Homehagen, et dansk brand grundlagt i 2018. Vi forener kvalitet, holdbarhed og komfort i hjemmet. Vores produkter som er fremstillet med omhu i Portugal. kombinerer tidløst design med enestående kvalitet. Fra ansvarlighed til håndværk er hver tråd behandlet med omhu, så vores tekstiler kan ledsage dig gennem livets øjeblikke med stil og pålidelighed

Umage koncept

Dansk Designet

af Jan Oliver Booth og Henrik Pedersen, med baggrund i interiør- og modebranchen i både København og London
Borås Cotton Thread Count

Produceret i Europa

Vores produkter bliver vævet i Portugal, hvor traditionelt håndværk og fine kvaliteter har været en del af kulturen i århundreder
Rye Timeless Design

Tidsløst Design

Tekstiler der afspejler vores ønske om tidløst design i en enestående kvalitet
Umage bæredygtighed

Fokus På Bæredygtighed

Vi er drevet af ansvarlighed over for både mennesker og planeten

Om Homehagen

Homehagen er et dansk brand dedikeret til kvalitet, holdbarhed og komfort i hjemmet. Jan Oliver Booth og Henrik Pedersen, med baggrund i interiør- og modebranchen i både København og London, etablerede Homehagen i 2018 med visionen om at tilføje et luksuriøst og farverigt præg til hverdagen.

Homehagen Stifter
Homehage Studie

Vores Etik

Vores etik er baseret på en stærk forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed. Vi stræber efter at designe produkter, der forbedrer hjemmets atmosfære og giver en følelse af komfort og tilfredshed. Vi er drevet af ansvarlighed over for både mennesker og planeten, fra producent til forbruger.

Produkter der forbedrer hjemmets atmosfære

Vores Produktion

Vi er stolte af, at vores produkter bliver vævet i Portugal, hvor traditionelt håndværk og fine kvaliteter har været en del af kulturen i århundreder. Vores fabriks historiske arv og dedikation til håndværket gør dem til den ideelle partner for os. Hver tråd i vores tekstiler er behandlet med ekspertise for at opnå den perfekte balance i dit hjem.

Homehagen
Homehagen

Vores Kollektion

Homehagen tilbyder en kollektion af omhyggeligt fremstillede tekstiler, der afspejler vores ønske om tidløst design i en enestående kvalitet. Ved at kombinere godt design og håndværk med en kompromisløs sans for detaljer, er vores produkter skabt til at vare livet ud.

Homehagen udvalgte

Prøv Homehagen i butik

Besøg os i butikken og prøv Homehagens´s sengetøj i højeste kvalitet, der skaber rammerne for den perfekte søvn. 

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag 10.00 – 15.00