Carpe Diem Beds Dynebetræk – Shell

1.490,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Carpe Diem Beds Dynebetræk – lavet af 100% egyptisk bomuldssatin.
Inspireret af det svensk hav og dets måde at kunne berolige gøre enhver sjæl.

Bemærk: Køb pudebetræk seperat

Træd ind i en verden af sublim søvn med Carpe Diem Beds’ “Sov i Storm” sengetøj. En oplevelse, der lover at forvandle dine nætter til ren luksus. Dyk ned i et hav af blødhed og elegance med denne uimodståeligt bløde og forførende glansfulde sengetøjskollektion. Der er skabt til at forbedre din søvnoplevelse på enestående vis.

Hvert stykke sengetøj er skabt med en passion for håndværk, og denne hengivenhed skinner tydeligt igennem i hver detalje. Ved at kombinere italiensk ekspertise med den fortræffelighed, der er forbundet med egyptisk bomuld, bringer “Sov i Storm” en unik fornemmelse af luksus direkte til dit soveværelse. Den egyptiske bomuldssatin, der anvendes, er kendt for sin utrolige blødhed og holdbarhed.Hvilket sikrer, at dit sengetøj forbliver blødt og behageligt selv efter gentagne vaske.

Med en tæthed på 300 tråde pr. tomme er vævningen af dette sengetøj intet mindre end perfektion. Den tætte vævning ikke kun øger sengetøjets blødhed. Men også dens holdbarhed og evne til at modstå slid over tid. Hver gang du lægger dig ned, vil du blive omfavnet af den silkebløde overflade og den delikate glans. Der kun kan opnås gennem en sådan finfølelse for kvalitet.

Carpe Diem Beds’ “Sov i Storm” sengetøj er ikke bare en investering i din søvn; det er en investering i din velvære og din følelse af luksus. Oplev det ultimative inden for komfort og elegance hver eneste nat, når du fordyber dig i dette fortryllende sengetøjssæt og lader dig omslutte af dets uimodståelige blødhed og forførende glans.

 

Carpe Diem Beds tilbyder unikke senge. De er alle er designet med inspiration fra den svenske natur, med fokus på stil og komfort. Sengene har en perfekt balance mellem luksuriøs komfort og stil. De kan tilpasses helt efter brugerens præferencer. Carpe Diem stræber efter at skabe smukke og fredfyldte soveværelser med deres produkter og tilbehør, der er omhyggeligt udvalgt for at forbedre designoplevelsen. Carpe Diem Beds garanterer kvalitet og innovation med livslange udstillingsstykker og langvarig holdbarhed.