Carpe Diem Beds Pudebetræk – Shell

440,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Carpe Diems Storm pudebetræk er en sand luksusoplevelse for dine sanser. Lavet af 100% egyptisk bomuldssatin i premium kvalitet og med en imponerende trådtælling på 300, tilbyder det en uimodståelig glat overflade og en dragende glans, der sikrer en behagelig og luksuriøs følelse.

Forkæl dig selv med det elegante Storm pudebetræk fra svenske Carpe Diem Beds. Håndlavet i Italien af 100% egyptisk bomuldssatin, det er anerkendt som verdens fineste bomuld. Med et trådtal (TC) på 300, leverer det premium kvalitet og en uimodståelig glat overflade. OEKO-TEX Standard 100 certificeringen garanterer, at det er fri for skadelige stoffer.
Nem at vedligeholde – kan maskinvaskes ved 40 grader og tørretumbles på lav varme.

Bemærk: Dynebetræk skal købes separat.

Carpe Diem Beds tilbyder unikke senge. De er alle er designet med inspiration fra den svenske natur, med fokus på stil og komfort. Sengene har en perfekt balance mellem luksuriøs komfort og stil. De kan tilpasses helt efter brugerens præferencer. Carpe Diem stræber efter at skabe smukke og fredfyldte soveværelser med deres produkter og tilbehør, der er omhyggeligt udvalgt for at forbedre designoplevelsen. Carpe Diem Beds garanterer kvalitet og innovation med livslange udstillingsstykker og langvarig holdbarhed.