Saffron Beds Skånelagen

733,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Beskyt og forlæng levetiden på din topmadras med vores topmadrasbeskytter i ren bomuld. Den skaber en barriere mod snavs, pletter og fugt, samtidig med at den øger komforten og hygiejnen. Fås i flere størrelser for perfekt pasform til din seng.

Beskyt din topmadras og forlæng dens levetid med vores topmadrasbeskytter i ren bomuld. Den skaber en effektiv barriere mod snavs, pletter og fugt. Samtidig med at den bidrager til at bevare madrassens kvalitet over tid. Fremstillet af høj kvalitet bomuld, er den både blød og behagelig at ligge på. Samtidig med at den er åndbar og nem at vedligeholde. Vores topmadrasbeskytter leveres i flere størrelser, så du kan finde den perfekte pasform til din seng. Med denne beskytter kan du nyde en renere, mere hygiejnisk og behageligere søvnoplevelse, samtidig med at du beskytter din investering i din madras.

Saffron Beds Logo
Hos Saffron Beds tror vi på, at det gode håndværk kombineret med de bedste naturmaterialer, tilsammen vil give dig en enestående fornemmelsen af luksus. Blandt andet derfor bliver alle senge lavet efter dine specifikke ønsker. Alt dette for at din seng kan blive lige som du ønsker den. Samt med en håndværksmæssig kærlighed for detaljen.