Flad lagen – Percale Bomuld

249,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Vores sengetøj er lavet af 100% percalebomuld, der giver en meget fin og blød kvalitet. Det kan maskinvaskes ved 60 grader med en indbygget krympefaktor på ca. 4% for den perfekte pasform.

Vores sengetøj er lavet af 100% percalebomuld med en trådtælling på 200TC. Hvilket garanterer en meget fin og blød kvalitet. Det kan nemt maskinvaskes ved 60 grader, og vi har indbygget en krympefaktor på ca. 4%. Som er tillagt ved produktion for at sikre den perfekte pasform. Vores sengetøj tåler let tørretumbling. Men det anbefales at undgå for høje temperaturer for at bevare kvaliteten og blødheden.

HMT Design Logo White
HMT Design værdsætter det gode håndværk og høje kvalitet ved at sy størstedelen af deres produkter lokalt i Danmark. De er stolte af deres forankring i det smukke Jylland, hvor de konstant mindes om vigtigheden af at beskytte naturen. Deres designs gennemgår strenge kvalitetskontroller og integrerer cirkulære designprincipper for at fremme bæredygtighed. Virksomheden forpligter sig til ansvarlig produktion med fokus på trygge arbejdsforhold og høj kvalitet, og de stræber efter langvarige partnerskaber baseret på respekt og ansvarlig adfærd med deres leverandører.