Flad lagen – Mako Satin

398,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Vores mako satin flade lagen tilbyder en luksuriøs og blød kvalitet. Nem at vedligeholde med maskinvask ved 60 grader og let tørretumbling. Med en krympeprocent på ca. 3% sikrer det en perfekt pasform. Skab din egen oase af komfort med vores elegante flade lagen.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse flade lagen i satin makro (320TC). Med en meget fin og blød forvasket kvalitet, vil dette lagen løfte din søvn til nye højder af komfort og stil. Lavet med omhu og opmærksomhed på detaljer, er dette lagen det perfekte valg for dem, der søger en elegant og behagelig søvnoplevelse.

Vores flade lagen kan nemt vedligeholdes og kan maskinvaskes ved 60 grader. Med en krympeprocent på ca. 3%, som er blevet tilføjet under produktionen. Her kan du være sikker på, at lagenet vil passe perfekt. Selv efter gentagne vaske. Det tåler også let tørretumbling, men sørg for, at temperaturen ikke bliver for høj for at bevare dets blødhed og kvalitet.

Gør din seng til et tilflugtssted af ren luksus med vores flade lagen i mako satin. Et must-have for enhver, der sætter pris på både stil og komfort

HMT Design Logo White
HMT Design værdsætter det gode håndværk og høje kvalitet ved at sy størstedelen af deres produkter lokalt i Danmark. De er stolte af deres forankring i det smukke Jylland, hvor de konstant mindes om vigtigheden af at beskytte naturen. Deres designs gennemgår strenge kvalitetskontroller og integrerer cirkulære designprincipper for at fremme bæredygtighed. Virksomheden forpligter sig til ansvarlig produktion med fokus på trygge arbejdsforhold og høj kvalitet, og de stræber efter langvarige partnerskaber baseret på respekt og ansvarlig adfærd med deres leverandører.