Flad lagen – Cambridge Bomuld

298,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Vores satin makro flade lagen tilbyder en luksuriøs og blød kvalitet. Nem at vedligeholde med maskinvask ved 60 grader og let tørretumbling. Med en krympeprocent på ca. 3% sikrer det en perfekt pasform. Skab din egen oase af komfort med vores elegante flade lagen.

Oplev ren komfort og stil med vores flade lagen i Cambridge bomuld. Vævet til perfektion, dette lagen tilbyder en meget fin og blød forvasket kvalitet, der giver en himmelsk følelse ved berøring. Med fokus på både komfort og holdbarhed, er vores lagen designet til at forvandle din søvnoplevelse til ren luksus.

Vores flade lagen er nemt at vedligeholde og kan maskinvaskes ved 60 grader, hvilket sikrer en problemfri rengøring. Med en krympeprocent på ca. 3%, der er blevet tillagt under produktionen, kan du være sikker på, at lagenet vil passe perfekt, selv efter gentagne vaske. Det tåler også let tørretumbling, men sørg for, at temperaturen ikke bliver for varm for at bevare dets kvalitet og blødhed.

Skab dit eget soveparadis med vores flade lagen i Cambridge bomuld – et symbol på både elegance og komfort

HMT Design Logo White
HMT Design værdsætter det gode håndværk og høje kvalitet ved at sy størstedelen af deres produkter lokalt i Danmark. De er stolte af deres forankring i det smukke Jylland, hvor de konstant mindes om vigtigheden af at beskytte naturen. Deres designs gennemgår strenge kvalitetskontroller og integrerer cirkulære designprincipper for at fremme bæredygtighed. Virksomheden forpligter sig til ansvarlig produktion med fokus på trygge arbejdsforhold og høj kvalitet, og de stræber efter langvarige partnerskaber baseret på respekt og ansvarlig adfærd med deres leverandører.