Nordic Weaving Egyptisk Bomulds Sengesæt – Mørkegrå

899,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Oplev det luksuriøse sengesæt, fremstillet af 100% Egyptisk bomuldssatin, der er kendt for sine lange og fine bomuldsfibre. Egyptisk bomuld er anerkendt som den fineste og blødeste bomuldskvalitet i verden. Dette sengesæt er utroligt blødt samtidig med, at det er kraftigt og slidstærkt.

  • Blødt og slidstærkt: Vores sengetøj er satinvævet med 400 tråde pr. tomme (TC400), hvilket gør det blødt mod huden og samtidig meget slidstærkt.
  • Åndbart: Egyptisk bomuld hjælper med at regulere din kropstemperatur gennem natten, så du får en behagelig søvnoplevelse.
  • Hypoallergenisk: Perfekt for dem med følsom hud eller allergier.
  • Vores egyptiske bomuldssengetøj er Oeko-Tex-certificeret, hvilket betyder, at det er fri for skadelige stoffer og miljøvenligt
Nordic Weaving Logo White
Nordic Weaving, en del af det anerkendte danske firma Nordisk Tekstil Væveri ApS. Har siden 1874 specialiseret sig i produktionen af kvalitetstekstiler. Deres sortiment omfatter produkter designet og produceret i materialer som 100% Mulberry-silke, egyptisk bomuld og cashmere. Der sikrer enestående komfort og luksusoplevelse for deres kunder.