Nordic Weaving Bambus Kuvertlagen

379,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Nordic Weavings luksuriøse bambuslagner er temperaturregulerende og har naturlige antibakterielle egenskaber. Hvilket gør dem ideelle for sensitiv hud eller allergikere.

De er svedabsorberende og afleder fugt 2-3 gange hurtigere end bomuld. Så du får en tør og behagelig nattesøvn.

Lagnerne har en blød satinvævning, som sikrer både komfort og holdbarhed. Du kan også vælge et lagen, der matcher dit sengesæt. For et stilfuldt og sammenhængende look i soveværelset.

Nordic Wavings bambuslagner tilbyder ikke kun en fantastisk blødhed, men de er også temperaturregulerende, hvilket gør dem ideelle til både varme og kolde nætter. Takket være de naturlige egenskaber i bambusfibre, kan lagnerne hjælpe med at holde dig kølig, når temperaturen stiger, og varme dig op, når det er koldt.

Bambus har også naturlige antibakterielle egenskaber, som hæmmer væksten af bakterier og skadelige mikroorganismer. Dette gør bambuslagner til et perfekt valg for personer med følsom hud, allergikere eller dem, der ønsker et hygiejnisk sovemiljø.

Nordic Wavings bambuslagner er desuden ekstremt svedabsorberende, hvilket gør dem særligt egnede til folk, der sveder om natten. Faktisk kan de absorbere og aflede fugt 2-3 gange hurtigere end traditionelle bomuldslagner, hvilket sikrer en tør og behagelig nattesøvn.

Med en trådtæthed på 300 tråde pr. tomme og en luksuriøs satinvævning, tilbyder bambuslagnerne den perfekte kombination af slidstyrke og komfort. Satinvævningen, kendt for sin exceptionelle blødhed og holdbarhed, sikrer, at du får en førsteklasses oplevelse hver nat.

Oplev forskellen med Nordic Wavings kvalitetsrige bambuslagner, der både forbedrer din søvn og sundhed med deres temperaturregulerende og antibakterielle fordele.

Nordic Weaving Logo White
Nordic Weaving, en del af det anerkendte danske firma Nordisk Tekstil Væveri ApS. Har siden 1874 specialiseret sig i produktionen af kvalitetstekstiler. Deres sortiment omfatter produkter designet og produceret i materialer som 100% Mulberry-silke, egyptisk bomuld og cashmere. Der sikrer enestående komfort og luksusoplevelse for deres kunder.