Kvalitets senge fra Saffron Beds

Hos Saffron tror vi på, at det gode håndværk kombineret med de bedste naturmaterialer, tilsammen vil give dig en enestående fornemmelsen af luksus.

Blandt andet derfor bliver alle senge lavet efter dine specifikke ønsker. Alt dette for at din seng kan blive lige som du ønsker den og med en håndværksmæssig kærlighed for detaljen.

30 års garanti

30 års garanti ved brud på fjedre og ramme

Værdi for pengene

Håndværksmæssig kærlighed for detaljen.

Naturmaterialer

Omhyggeligt udvalgte naturmaterialer

Sov trygt og sikkert

Testet for skadelige stoffer

Hestehår

Hestehår er et af de bedste naturmaterialer, der kan bruges i en luxuriøs seng. Hestehår har unikke egenskaber, når det kommer til at absorbere fugt og ventilere sengen. Det hule hestehår optager og afleder hurtigt fugten og føles alligevel tørt.

Den hurtigt tørrende effekt er en vigtig del af oplevelsen, når du ligger i din seng og sover. Ud over dette virker hesthår som en lille fjeder på grund af dens form. Det gør at sengen opleves stabil, blød og fleksibel. En anden fordel ved hestehår, sammen med de andre naturmaterialer i en Saffron seng, er den utrolige lange levetid.

Cashmere

Cashmere uld er et af de fineste naturmaterialer, der findes. Cashmere kommer fra geder, der lever i området omkring Himalaya. Uldens blødhed og dens evne til at isolere er ret unik. Cashmeres evne til at varme er langt bedre end almindelig uld. Hos Saffron bruger vi cashmere i udvalgte madrasser og topmadrasser.
 
Cashmere tilbyder en enestående form for blødhed og eksklusivitet, og med de varmeregulerende egenskaber er cashmere med til at sikre den optimale temperatur i sengen.
 

Håndlavet og skræddersyet

Bomuld

Et af de vigtigste materialer i fremstillingen af en Saffron seng er bomuld. Det er kendt for sin evne til at transportere varme og fugt. Lagene i sengen er fremstillet af specialkæmmet bomuld. Sammen med de øvrige naturmaterialer skaber de den helt specielle Saffron fornemmelse.
 
Til polstring af en Saffron seng, bruges kun bomuldsstof af topkvalitet Når vi derfor taler så meget om håndværket i sengene og de materialer vi bruger, er det med din søvn og velvære i fokus.
Saffron Beds Tekstil

Søvn er sundt

At få en god nattesøvn er en af de allerbedste ting, du kan gøre for dig selv. Ligesom motion og sund mad er det at sove godt en vigtig ting, for både krop og sjæl.

Hos Saffron designer vi alle vore senge ud fra en filosofi om at bruge rene naturmaterialer. Disse er omhyggeligt udvalgte og bliver samlet af dedikerede håndværkere. Alt dette for at du kan give din krop den bedste hvile, for at genopbygge sig selv og sove tørt, luftigt og i den rette temperatur.

Saffron udvalgte

Prøv Saffron i butikken

Kom og oplev Saffron Beds fantastiske univers, og luksuriøse komfort lavet af de bedste naturmaterialer. 

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag 10.00 – 15.00