Carpe Diem Beds Classic Sengeben

1.490,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Skab dit drømmesoveværelse med de elegante og klassiske sengeben fra Carpe Diem. Vores sengeben, tilgængelige i aluminium, sort og kobber, præsenterer sig med en tidløs form, der nærmest minder om et slankt champagneglas.

Obs. kommer i sæt af 4.

Skab dit drømmesoveværelse med de elegante og klassiske sengeben fra Carpe Diem. Vores sengeben, tilgængelige i aluminium, sort og kobber, præsenterer sig med en tidløs form, der nærmest minder om et slankt champagneglas. Med en gevindstørrelse på 8 mm tilbyder disse ben både stil og holdbarhed. Disse ben fås i 13 cm og 17 cm højde, så du kan tilpasse din seng efter dine præferencer. Hver pakke indeholder 4 stk., hvilket giver dig mulighed for at fuldende udseendet af din seng med elegance og lethed. Gør din seng til et centralt element i dit soveværelse med disse smukke sengeben fra Carpe Diem.

Carpe Diem Beds tilbyder unikke senge. De er alle er designet med inspiration fra den svenske natur, med fokus på stil og komfort. Sengene har en perfekt balance mellem luksuriøs komfort og stil. De kan tilpasses helt efter brugerens præferencer. Carpe Diem stræber efter at skabe smukke og fredfyldte soveværelser med deres produkter og tilbehør, der er omhyggeligt udvalgt for at forbedre designoplevelsen. Carpe Diem Beds garanterer kvalitet og innovation med livslange udstillingsstykker og langvarig holdbarhed.