Carpe Diem Beds Reling Sengeben

2.270,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Giv din seng et moderne og unikt udtryk med Reling sengeben fra Carpe Diem, inspireret af rælingen på et skib. Fremstillet i slidstærkt og massivt stål, fås disse elegante sengeben i krom, sort og messing, hvilket giver dig mulighed for at matche dem perfekt til din seng og indretning.

Obs. kommer i sæt af 4.

Giv din seng et moderne og unikt udtryk med Reling sengeben fra Carpe Diem, inspireret af rælingen på et skib. Fremstillet i slidstærkt og massivt stål, fås disse elegante sengeben i krom, sort og messing, hvilket giver dig mulighed for at matche dem perfekt til din seng og indretning. Reling sengeben fås til sengebredderne 90 cm, 105 cm, 180 cm og 210 cm og har en højde på 13 cm. Med en gevindstørrelse på 8 mm sikrer disse ben stabilitet og pålidelighed. Hver pakke indeholder 2 stk., hvilket gør det let at opgradere din seng med stil og lethed. Tilføj et strejf af maritime vibes til dit soveværelse med de smukke Reling sengeben fra Carpe Diem.

Carpe Diem Beds tilbyder unikke senge. De er alle er designet med inspiration fra den svenske natur, med fokus på stil og komfort. Sengene har en perfekt balance mellem luksuriøs komfort og stil. De kan tilpasses helt efter brugerens præferencer. Carpe Diem stræber efter at skabe smukke og fredfyldte soveværelser med deres produkter og tilbehør, der er omhyggeligt udvalgt for at forbedre designoplevelsen. Carpe Diem Beds garanterer kvalitet og innovation med livslange udstillingsstykker og langvarig holdbarhed.