Carpe Diem Beds Bornö Sengegavl

9.530,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Oplev ultimativ luksus og elegance med Carpe Diem Beds Bornö Sengegavl – et af de mest eksklusive tilbud fra det svenske mærke. Bornös dybe, knappede front giver et klassisk og storslået udseende til ethvert soveværelse.

Oplev ultimativ luksus og elegance med Carpe Diem Beds Bornö Sengegavl – et af de mest eksklusive tilbud fra det svenske mærke. Bornös dybe, knappede front giver et klassisk og storslået udseende til ethvert soveværelse. Med en træramme og polstring af polyester tilbyder Bornö både holdbarhed og komfort. Vælg blandt 16 forskellige farver og syv størrelser, så du kan tilpasse din Bornö Sengegavl til dit hjem og din seng. Denne håndlavede sengegavl er Svane-certificeret og passer til alle senge i Carpe Diem Beds-serien undtagen Windö. Skab et sofistikeret og stilfuldt soveværelse med Bornö Sengegavl fra Carpe Diem Beds. Udforsk vores udvalg i dag og invester i komfort og elegance til din søvnoplevelse.

Carpe Diem Beds tilbyder unikke senge. De er alle er designet med inspiration fra den svenske natur, med fokus på stil og komfort. Sengene har en perfekt balance mellem luksuriøs komfort og stil. De kan tilpasses helt efter brugerens præferencer. Carpe Diem stræber efter at skabe smukke og fredfyldte soveværelser med deres produkter og tilbehør, der er omhyggeligt udvalgt for at forbedre designoplevelsen. Carpe Diem Beds garanterer kvalitet og innovation med livslange udstillingsstykker og langvarig holdbarhed.