+45 66 15 25 00

Dyner og puder fra Ringsted dun

Ringsted Dun Logo White

Ringsted Dun har siden 1947 været en førende producent af højkvalitets dyner og hovedpuder. De er alle fremstillet i Danmark med europæiske dun af førsteklasses kvalitet. Disse produkter er allergivenlige og fri for skadelig kemi, hvilket sikrer den bedste søvnkvalitet. Vælg både mellem andedun, moskusdun eller gåsedun.

Svanemærket

Svanemærket

Med svanemærket er du sikret, at niveauet følger den generelle udvikling på området.
Quilts Of Denmark Dun USP

Dun & Fjer – Klasse 1

Alle Ringsted Duns produkter er deklareret i henhold til klasse 1, hvilket betyder, at alle vores dun og fjer er nye og af højeste kvalitet.
Tempur made in Denmark

Made in Denmark

Alle dyner og hovedpuder fra Ringsted Dun bliver lavet i Danmark – fra inderst til yders

OEKO-TEX

Mærket STANDARD 100 by OEKO-TEX® er din garanti for, at din dyne og hovedpude er allergivenlig og ikke indeholder kemiske stoffer.

Made in Denmark

Ringsted Dun er dedikeret til at opretholde danske arbejdspladser og sikre ordentlige forhold for dyrevelfærd, menneskerettigheder og arbejdsforhold. Ved at støtte ‘Made in Denmark’ produkter med kortere transporttid fra fabrik til forbruger, reduceres CO2-belastningen, hvilket gavner miljøet.

Dyrevældfærd

Virksomheden vægter dyrevelfærd højt og sikrer, at deres dun og fjer ikke stammer fra plukning af levende dyr. Som aktivt medlem af EDFA er de engagerede i at fremme dyrevelfærden og forbrugernes interesser.

Engagerede i at fremme dyrevelfærden

Bæredygtighed

Ringsted Dun forpligter sig også til bæredygtighed ved at reducere deres klimapåvirkning og anvende bæredygtige materialer. De arbejder løbende på at optimere deres produktion for at minimere forbruget af vand, energi og andre ressourcer og derved opnå en mere effektiv ressourceudnyttelse.

Certificeret

Med STANDARD 100 by OEKO-TEX® og Downafresh® greenLine sikrer vi, at vores dyner og puder er allergivenlige og fri for skadelige kemikalier. Certificeret efter klasse I-kravene er de egnede til selv de mindste. NOMITE-mærket beskytter mod husstøvmider med tætvævede materialer. Vores dun og fjer opfylder klasse 1-standarder og undgår brugte materialer. Endelig er vores OMTANKE-serie Svanemærket, der garanterer miljøvenlige produkter, der overstiger lovgivningens krav.

Ringsted Dun udvalgte

Prøv Ringsted Dun i butik

Oplev alle de lækre dyner og puder fra Ringsted Dun hos Nordfjeld.

Åbningstider

Mandag – Torsdag 10.00 – 17.30
Fredag 10.00 – 18.00
Lørdag – Søndag 10.00 – 15.00