Silke-/Bambus Dyne – Varm

1.799,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Den luksuriøse Butterfly Silk Of Copenhagen Varm Silke-/Bambus dyne kombinerer det bedste af to verdener: silke og bambus. Med sin naturlige varmeisolering holder den dig varm og hyggelig hele natten. Silkefyldet er kendt for sin åndbarhed, hvilket gør det ideelt til alle årstider.

Bambusvåret er blød og allergivenlig, og den absorberer overskydende fugt for en behagelig søvnoplevelse. Forkæl dig selv med denne eksklusive dyne, der kombinerer komfort og funktionalitet. Gør din søvnoplevelse til noget særligt med Butterfly Silk Of Copenhagen Varm Silke-/Bambus dynen.

Butterfly Silk Of Copenhagen. Den legendariske silke fra Kina som er kendt for sin ekstraordinære kvalitet og unikke egenskaber. Især når det kommer fra den eksklusive morbærsilke. Vores produkter, inklusive sengetøj og dyner, er ikke blot af højeste kvalitet, men også bæredygtige. De er fremstillet udelukkende af 100% økologisk silke uden brug af kemikalier. Morbærsilken, med sin enestående slidstyrke og allergivenlighed, er det ultimative valg for enhver der søger luksus og komfort. Helt uden at gå på kompromis med sundhed og kvalitet.