NF Premium Classic Sengeben

998,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Opgrader din seng med stil og holdbarhed med NF Premium Classic sengeben, der har et tidløst og slankt design udført i stål. Disse elegante sengeben fås i to klassiske farver, stål og sort, hvilket giver dig mulighed for at vælge den, der passer bedst til din seng og indretning.

Obs. kommer i sæt af 4.

Opgrader din seng med stil og holdbarhed med NF Premium Classic sengeben, der har et tidløst og slankt design udført i stål. Disse elegante sengeben fås i to klassiske farver, stål og sort, hvilket giver dig mulighed for at vælge den, der passer bedst til din seng og indretning. Med to tilgængelige højder – 13 cm og 19 cm – kan du tilpasse sengebenet præcist efter dine behov og præferencer. Den robuste stålkonstruktion sikrer ikke kun holdbarhed, men tilføjer også en moderne æstetik til din seng. Opgrader dit soveværelse med NF Premium Classic sengeben og nyd en stilfuld og komfortabel sengeløsning, der vil holde i mange år fremover.

NF Premium, danskproduceret med fokus på klassisk design og håndværk, tilbyder innovative senge og madrasser. Skabt af dygtige designere sikrer NF Premium den bedste søvnkvalitet for en frisk start på dagen. Med over en tredjedel af livet brugt i sengen er NF Premium dedikeret til sundhed og velvære. Bæredygtighed er i centrum med materialer certificeret efter STANDARD 100 by OEKO-TEX® og FSC©-certificeret træ. Vælg NF Premium for en kvalitets- og miljøvenlig søvnoplevelse.