NF Premium Runde Sengeben

499,00 kr.

Ekstravalg: 0 kr.

Bring elegance og robusthed til din seng med NF Premium Runde sengeben, der kombinerer klassisk design med holdbare materialer af stål. Disse smukke sengeben fås i to stilfulde farver, stål og sort, så du kan vælge den, der passer bedst til din seng og din indretning.

Obs. kommer i sæt af 4.

Bring elegance og robusthed til din seng med NF Premium Runde sengeben, der kombinerer klassisk design med holdbare materialer af stål. Disse smukke sengeben fås i to stilfulde farver, stål og sort, så du kan vælge den, der passer bedst til din seng og din indretning. Med fire forskellige højder – 10 cm, 19 cm og 23 cm – kan du tilpasse sengebenet præcist efter dine behov og præferencer. Den solide stålkonstruktion sikrer ikke kun langvarig holdbarhed, men tilføjer også et strejf af modernitet til din seng. Opgrader dit soveværelse med NF Premium Runde sengeben og nyd en stilfuld og komfortabel søvnoplevelse, der vil vare i årevis.

NF Premium, danskproduceret med fokus på klassisk design og håndværk, tilbyder innovative senge og madrasser. Skabt af dygtige designere sikrer NF Premium den bedste søvnkvalitet for en frisk start på dagen. Med over en tredjedel af livet brugt i sengen er NF Premium dedikeret til sundhed og velvære. Bæredygtighed er i centrum med materialer certificeret efter STANDARD 100 by OEKO-TEX® og FSC©-certificeret træ. Vælg NF Premium for en kvalitets- og miljøvenlig søvnoplevelse.